Γεννήθηκα στην Μυτιλήνη της Λέσβου το 1968.

Το 1992 αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 1989 ο σοβαρός τραυματισμός και η απώλεια ζωής αδελφικού μου φίλου με έκανε να νιώσω για πρώτη φορά αισθήματα ανασφάλειας και απελπισίας. Το 1994 η δεύτερη φορά που νιώθω τα ίδια συναισθήματα ,με πρωταγωνιστή αυτή την φορά εμένα.

Τρίτη φορά φρόντισα να μην υπάρξει. Αναζήτησα τρόπο για να μην ξαναβρεθώ ποτέ σε θέση απόγνωσης.
Μετά από παρότρυνση της μάνας μου, “να πας στα σίγουρα” μου είχε πει, η αναζήτηση αυτή άρχισε και σταμάτησε στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Τα σίγουρα τα βρήκα στην εταιρία που ιδρύθηκε το 1891 από την Εθνική Τράπεζα.

Έχοντας επιβιώσει από δυο παγκόσμιους πολέμους (1914 και 1939) δυο χρεωκοπίες του ελληνικού δημοσίου (1893 και 1932) και ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ (1929), ήταν σίγουρα η σιγουρότερη.

Δεν μετάνιωσα που την άκουσα. Αρχικά ως πελάτης με συμβόλαιο υγείας, και σχεδόν αμέσως ως συνεργάτης αφού ήταν εύκολο για τον προϊστάμενό μου, κύριο Κουτζαμάνη Γιώργο, να μου εμφυσήσει την πίστη για τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Από το 1995 λοιπόν συνεργάζομαι με την Εθνική Ασφαλιστική και συγκεκριμένα με το δίκτυο πωλήσεων της Εταιρίας.
Με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον κλάδο ζωής και υγείας και με αποζημιώσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ έως σήμερα στο προσωπικό μου πελατολόγιο, γράφω και εγώ την δική μου ταπεινή προσωπική ιστορία στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης στο νησί μας.

Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τους πελάτες συμπολίτες μου.